Mitä sitä muuten näin helteillä tekisi, kun kököttää tietokoneen ääressä naputtelemassa gerbiileille rekisteripapereita. Nyt siis vihdoin on tämän alkuvuoden poikasten rekisteripaperit tehty ja valmiina lähtemään rekisteröijälle leimoja varten.

Pentueita on kuusi, rekisteröitäviä pentuja 13. Siis noin 2pentua/pentue. Eipä hääviltä vaikuta...
Midgard's Balie pennusteli kaksi kertaa vain yhden poikasen luovutusikään saakka, ja kolmannella kerralla kolme pentua. Balie onkin nyt sattuneesta syystä siirtynyt pois kasvatuskäytöstä ja jäänee lemmikiksi / näyttelyeläimeksi, kunhan jaksan sen tässä piakkoin syynätä läpi, kannattaako sitä blackluokkiin raahata.
Kuuttisen Kesäkimara pennusteli ensin 4 lasta ja sitten vielä 5 perään. Nämä jälkimmäiset ovatten parin viikon päästä luovutusiässä, ja vielä en osaa sanoa mitkä näistä tuuppaan myyntiin. Black pied naaras ainakin jää kotiin, sen lisäksi pentueessa on kaksi kaunista burmesea, burmese pied ja black.
Yhden pentueen sai myöskin MG Fuscus Mus aikaiseksi, neidillä on pesässä 2 dtw-tyttöä (mahdollisesti kuviot kummallakin/toisella) ja yksi black poika. Silmien avautumista odotellaan.