Näyttelystä selvittiin hengissä ja kivaakin oli. Omia eläimiä (täältä Länsimäen päästä) olin ilmoittanut näyttelyyn 4, TN Riketsian, MDB Qiangshun, MG Fuscus Mus'n ja Galman Gallion. Elukat sitten kuitenkin jäivät kotiin jonkun älyttömän "einääkuitenkaanpärjää"-päähänpiston takia. Ei nämä nyt niin rumia kaikkien muiden eläimiin verrattuna kuitenkaan ole. :) Sitä aina itsekriittisyys välillä menee huimiin määriin.

Pentuesuunnitelmiakin on taas, ja K-pentuekin äiti-Ramonan kanssa kotiutui. Lapset nimettiin Kieferiksi (bl u), Kristoferiksi (bl u), Kiraffiksi (bl n) ja Kliffaksi (li/do n). Heidille astutuspalkkana jääneen bl naaraan nimen Heidi varmaan ilmoittelee kun keksii. 
Toinen naaraista ja toinen uroksista voisivat mahdollisesti olla vailla omaa kotia.

Yhteen muuttivat eilen Hawaijin Gulliver ja MG Balie (bl n), saapi nähdä jos tekisivät söpösiä black ja patched- vauvasia. Kimara mahdollisesti on Gullylle tiineenä, masu ainakin mukavan pyöreä.
L. HulluPoro tuli jokin aika sitten myös Heidiltä (oli siellä astutettavana SV Ametistilla), toivotaan että pennut putkahtaa pesään.
Ensi viikolla pitäisi hakea Vesalan Pialta ruåtsalainen Svante-black pied astumaan tänne, mutta en vielä ihan varma ole kelle käytän. Päätetään sitten kun saan ukon tänne asti. Mahdollisesti Galman Gallion. Jos Kimara ei ole tiineenä, niin sitten sen.