Summer Winner oli lauantaina ja meiltä osallistui kasa polaria, pari silveriä sekä pari muiden black pied-kasvattia. Menestys oli yllättävä, Juicy Jay oli ROP3! Ja veljensä, Laura Mattilan omistuksessa oleva, Jolly Jerk sai irtosertin. Jes. :) Polarit saivat kivoja arvosteluja, ilman L1-palkintoa jäi vain Jami Lehdolla asusteleva Lubricious Lacrimosa, joka tipittömänä muistuttaakin kovasti äitiään Stellaa (ei ole näytillä koskaan ollutkaan). Piedeista Eki sai KUMA:n ja oli näyttelyn paras pied. Hieno kiertopytty tuli. :)

Insanian ja Luxuryn T-pennut ovat kirppuja. :| Kuudesta 2 kuoli ennen simmujen aukeamista, ja jäljellä olevien neljän sukupuolet eivät juuri nyt selviä. Toinen pesue saattaa olla tulossa perään, koska vanhemmat yhä yhdessä, joten jos silver nutmeg kiinnostaa niin mailia tulemaan. Katsotaan mitä näistä nykyisistä ja mahdollisista seuraavista kasvaa. Väriltään näyttivät pentukarvalla kovin tummilta, nyt odottelen malttamattomana karvan vaihtumista. Insanian haluan syksyllä näyttelyihinkin, miellyttää omaa silmää kovasti tuo naaras.

92226.jpg

Falin ja Raiserin 3 lapsosta jäivät kaikki kotiin. Tai olihan heistä myynti-ilmo hetken esillä, mutta kun ovat niin kovin suloisia eivätkä extratilaakaan uuden terran muodossa vaadi niin taisivat nyt hurmata ja jäädä kotiin kasvamaan. Polaria ei ole koskaan liikaa. ;) Itseasiassa polarinaaras kasvatuskäytöstä nyt uupuukin, joten nämä 2 Q-tyttöä Qotqot ja Quack (ihmislapsen kanssa harjoitellaan eläinten ääniä kovasti, siitä nimet näillekin ötöille :)) toivottavasti tekevät täällä vielä muutakin kuin vain söpöilevät.

Shame ei saanut Lavli bitsia kantavaksi ja naaras muutti takaisin äitinsä ja siskonsa seuraan. Ikää onkin pian jo 1.5 vuotta, joten lisäyrityksiä ei penturintamalla tule. On nyt monen monta terrallista täynnä ns. pelkkiä lemmikkejä... Shame on nyt Hobittilassa lainassa. Viriiliyden puute vaivaa ja yhdellä naaraalla meni jo hermo kun ei kiimoilleen saanut helpotusta, nyt kokeillaan vielä toisen kanssa. Olisi tosi kiva saada Shamesta jälkikasvua, joten peukut pystyssä venailen jatkuvasti Hobittilasta kuulumisia! Kotiin palatessaan saa sitten muuttaa jonkun naaraan kanssa kimppaan, katsotaan nyt onko naaras yli-ikäistä sorttia vai yritetäänkö niitä pentusia vielä täälläkin...

- Ninsku

lisäys: Vielä Atrican muistolle seuraavaan lehteen ilmestyvä kuvatus:

92251.jpg

Ja vähän ns. omaks muistiks esille:

(Trican jättämät jälkeläiset, kaikki Midgrd's -nimen alla, alleviivatut jatkaneet sukua: Silvery Navarro, Silvery Nevermind, Silvery Nightrider, Silvery Nocturne, Silvery Nutcase, Bluey Hevizombie, Bluey Impala Speed, Bluey Murrehirmu*, Bluey Silver Dragon, Bluey Stara Zagora, Take me Twice, Tender Taskmaster**, X Agrina, X Andraste, X Belenus, X Epona***, X Taranis)

* Bluey Murrehirmu - Taikanaamion Leviné Blanc
 
--> Schizophrenic --> Hedonic Hellraiser --> (kotona kasvamassa Q-pennut... )
  --> Shame on me! --> Valuable & Vamp jatkaneet muualla, Shamesta toivott. vielä kotiin jotain

** Tender Taskmaster - Taikanaamion Velvet
  --> Insania Trivium --> (kotona kasvamassa T-pennut)

*** Klein Hollander - X Epona
  --> Taffgai --> (L- ja N-pennut, joista molemmista osa jatkaa kun ikää kertyy)