Phuuh, pitkästä aikaa joku sananen tännekin. Viikkoja on mennyt niin, että harrastusrintamalla hiljaista ja ihanaiset kotigerbut "vain elelleet lemmikkeinä" vailla suurempaa huomiota. Sama Karon suunnalla, meillä kummallakin on ollut hieman muita mietteitä. Turun toissapäiväinen näyttely jäi väliin, mutta saatiin vihdoin kyytejä järkkäiltyä niin, että Velvet ja Magi matkasivat pohjoiseen ja suloinen polarityttö Narcissa Narayan kasvatussuunnitelmin varustettuun kotiin Vaasaan. Kiitokset kyyditsijöille ja jeesaajille! :) Täysikuun -gerbalasta saapui suloinen karvaansa vaihtava silver nutmeg -tyttö sekä komea möhkäle sn -uros Taikanaamion Luxury. Luxy pääsikin heti tutustumaan tulevaan morsiameensa MG Insania Triviumiin, joka joutunut elelemään nyt yksin turhankin kauan. Tästä yhdistelmästä odotan malttamattomana tuloksia, mitään ns. kunnon varauksia en uskalla pennuista vielä ottaa.

Täysikuun Falisha on kasvanut oikein kivaksi saatuaan ensimmäiset poikasensa (J-pennut). Jonkinlainen hätäratkaisu tuli tehtyä kun halusin Falista vielä jotain kotiin, naaraan astui ei-niin-mielettömän-komea polaripoika MG Hedonic Hellraiser ja tuloksena on 11.3. syntyneet 3 Q-poikasta nyt terrassa kasvamassa. Näistä saattaisi olla yksi naaras valmiina uuteen kotiin 22.4. (mielummin hieman myöhemmin) mutta yhdistelmän tarkoitus oli tuottaa jotain kotiin. :)

Ikuinen ylpeyden aiheeni MG Shame on me! astui vihdoin MG Lavli bitsiä. Jee, Shamesta mahdollisesti vielä pentuja. Niistä toivottavasti lisää myöhemmin. Yllättävän kivasti on nyt polar foxia kyselty, parista kymmenestä poikasesta enää 2 pojua vapaana ja heitäkään en ole kovin ahkerasti kaupitellut kun niin suloisina elävät laumassaan. Isä Taffis ja 4 poikaansa (joita en taas edes erota toisistaan). Tasaista jälkeä. ;)

- Ninsku