Onhan meidänkin suunnalla tapahtunut, ehkä? No jotain, luvassa höpötyshetki ja juttuja lähinnä omaan muistiin. :) Stellan ja Taffiksen polaripentuja syntyi toinenkin pesueellinen, jälleen 6 naperoa. Edelliset jäivät niin hurjan pieniksi (pentuiässä), etten uskalla varauksia näihin vielä ottaa. Toistaiseksi kuitenkin Stellalta tullut maitoa ja jaksaa hoivailla pieniä hyvin nyt ilman mies-apuakin. Taffis elelee edellisten pentujen poitsujen kanssa, joita 4. Näistä olisi 2 tarkoitus jättää kotiin ja Noposen Helin kanssa oli aiemmin polareista puhetta, joten katsellaas olisiko niistä kahdesta muusta sitten kasvatuspuolelle sinne... Pentueen tytöt, Lacrimosa ja La-di-da pääsivät kivaan lemmikkikotiin black-vetskujen seuraksi, taisi tytöillä olla 8-viikkoisina huimat 27g ja 30g painot. :o Miniminies.

Huomenna SGY:n talvinäyttelyyn! Meiltä lähtee oikeastaan kaikki. Minkäänlaisia odotuksia ei ole, mutta mä en edelleenkään kestä pitkää näyttelypäivää ilman, että on minkäänlaista "jännitettävää" omien arvosteluja venatessa. Ja Koivun Minnahan jo joulunäyttelyssä toivotti kaikki tervetulleiksi: jättäkää se arviointi tuomareille, ei ne niin p*skoja voi kaikki olla. Sehän nähdään. ;) Täältä puoliskolta mukaan lähtee allaolevat (tuomarit älkää lukeko näitä! :)), arvostelut ajattelin naputtaa tänne blogiin (nopeempi päivittää kuin gerbojen omat sivut) jos vaan suinkin ehdin lähipäivinä:

Babyt

  • MG Juicy Jay (kivan tumma, mutta kovin pienikokoinen mies, jonka ehdin jo rekisteröidäkin naaraaksi kun kiveksiä sai odotella... ;))
  • MG Intertitus Dei (huomattavasti vaaleampi kuin Turkkuseen lähtevä siskonsa Naza, tykkään kuitenkin tyypistä ja mielestäni aivan ilmetty isänsä; Task miellyttää omaa silmää paljon)

Avot

  • Klein Hollander (taitaa olla Kleinin eka reissu, pesuista ja puhtaista puruista huolimatta ihan mielettömän vaikea saada ukkoa puhtaaksi, tää aika vuodesta ei vaan tunnu olevan kovin suosiollinen meillä vaaleiden turkkien suhteen)
  • MG Taffgai (jäi viimeksi ilman L1:stä, nyt kalastelee edes jotain kehuja, kovasti itseäni miellyttävä herrasmies nimittäin, Kleinin poika... )
  • MG Tender Taskmaster (vaalentunut tosi paljon, mutta viimeksi arvostelun pilannut lohjennut hammas on nyt kunnossa ja tämä joskus ropeillekin yltänyt "lempparini" saisi nyt ainakin sen L1:sen piru vie saada avosta ;))
  • MG Sex me up! (lähtee kyllä "ihan huviks" mukaan, pentuja ei koskaan Sexillä teetetty, nyt myöhemmin hieman kismittää koska tykkään hurjasti leveästä nassusta ja jytkystä - hieman epänaarasmaisesta - kropasta)
  • MG Shame on me! (Shame on turhan tuhdissa kunnossa, mutta jostain syystä huomaan aina ilmoja naputellessani kirjoittavani tän miehen tiedot ensimmäisenä... )
  • MG X Epona (Eponasta on tullut kiva nyt aikuisena, kasvanut kivaksi mutta toki liian hento tippi vaikuttaa arvosteluun... )
  • MG Lavli bits (nyt melkein vuoden ikäisenä alkaa muistuttaa jo ihan ok-polaria, pentu-yritystä tälle nartulle on harkinnassa mutta ehkä L1:sen poisjääminen vahvistaisi lemmikkistatusta, Eponan tytär... )

Pettiin lähtee Vibra ja Virile, vaikka en tunnu poikia tarpeeksi puhtoisiksi saavan millään. Maksut kuitenkin maksettu ja ihan varmasti vien jo senkin takia. :)

Silver nutmegista kiinnostuneita ihmisiä on löytynyt useampikin! Ja nimenomaan kasvatustoiveita näillä ihmisillä, olen oikein hyvillä mielin ja tulevaisuus värin suhteen ei näytäkään ihan niin huonolta kuin kuvittelin heti Taikanaamion-Ninan lopetettua kasvatuksen. Taskin ja Velvetin pentuja lähtee nyt huomenna uusiin koteihin: i-pentueesta Impaled Nazarene Turkkuseen Leena Vuorelle ja M-pentueen pojat Machismo ja Marzipan Espooseen Hanna Wartiaiselle. Kummassakin kodissa jo TN-kumppaneita odottelemassa. Oikein mukavaa, toivottavasti pennuista on vielä johonkin ja näyttelyissäkin olisi kiva nähdä MG-eläimiä hieman enempi tänä vuonna. :)

Pientä surua myös: MG Bluey Impala Speedillä on nyt hajurauhaskasvain. Onpi ensimmäinen tapaus meillä koskaan, kovassa tarkkailussa vanhahko (2.5-vuotias) rouva, toistaiseksi massunalus on jäänyt inhottavia repimisiä vaille...

-Ninsku

Alla todistusta tulevan gerbilistin avustuksesta 1v ja 3 päivän iässä. ;) Kovastihan nuo karvapallot jo kiinnostavat, niitä olisi kai kiva päästä maistelemaan!

gerbahuone_110106.jpg

apuri.jpg