Hetken oli jo luntakin ja meinasin päästä joulufiiliksiin, mutta plääh, taas sataa. Sisällä hengaillessa pitää keksiä puuhaa muksun kanssa leikkimisen lisäksi (ettei pää hajoa ;)) ja aamuyöllä pirtsakkana naapureiden kiusaks vaihtui gerbiilihuoneessa järjestys. Samalla tyhjensin ja puunasin jokaisen terran niin tarkasti, että nyt voisi olla mahdollisuus päästä niistä inhottavista perhosista viimein eroon. SupaHamsterit _aina_ pakkasen kautta tästä lähtien. Ja kunhan vielä seuraava kolojen siivous on suoritettu ja iso purupaali käytetty loppuun, tilataan meille taas mörttiä. Se kun tuntuu ainoalta täysin ötökkävapaalta tavaralta.

MG Taffgai ja Ippon's Stella saivat vihdoin jälkikasvua. Lauantaina 12.11, tasan 6 viikkoa ennen jouluaattoa (heh, meilläkö venataan joulua!!) syntyi 6 polarinassikkaa, MG L-lapsoset. Niitä ennen 6.11. syntyi siis Sumuisten Vuorten gerbalassa K-pentumme Ramonalle...

insaniatrivium_2511.jpg

I- ja J-poikasista on osa lähtenyt jo uusiin koteihin, mutta nurkissa pyörii yhä Velvetillä 2 tyttöä (kuva yllä toisesta söpöliinistä, jää kotiin) ja isä Taskilla 2 poikaa. Mascot lähti poikiensa kanssa Vilppulaan, mutta Falilla on yhä tytär ja poika seurassaan. Näistä tytär on erityisen pieni ja suloinen, ei missään nimessä (toistaiseksi) näytä siltä, että kasvatukseen jäisi mutta enpäs tiedä osaako tuosta luopuakaan. Juicy Jade, tuo mahdottoman rohkea pieni hiiru hurmasi jo vähän Karoakin, joka tänne toissa viikonloppuna kosteissa merkeissä eksyi. Saattaa jäädä söpöstelemään, ihan niin kuin tuppaa joka pentueesta joku "turha" nykyään jäämään... Itken tilan loppumista, mutta oon ihan nössykkä ja toistelen jatkuvasti "itsellenihän mä näitä kasvattelen"... :)

Velvetin masu on hurjan pyöreä, kyllä sieltä kakkoset vielä perään syntyvät. Katsellaan.

velvet_2511.jpg